Styret informerer

Hei, alle sammen!

Helsemyndighetene har åpnet for at man kan trene i mindre grupper på maks 5 Personer såfremt man holder minst 2 meters avstand og ellers overholder regler og retningslinjer i forbindelse med smittevern. Treningsområdene til Kongsberg Hundeklubb  åpner for trening for de som ønsker dette, men følgende regler skal følges av alle: 

·         Det skal ikke utøves trening med mindre man er helt trygg på at den ikke bidrar til økt smitterisiko og aktiviteten kan utøves i samsvar med helsemyndighetenes anbefalinger. I motsatt fall, skal treningen umiddelbart avbrytes.

·         Personer som er smittet av Korona, sitter i karantene, eller som har symptomer på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand) skal ikke dra på trening.

·         Det er ikke tillatt med trening i grupper på mer enn 5 personer av gangen. Disse må påse at de holder minst 2 meters avstand til enhver tid.

·         Kun eget utstyr kan brukes. Hundeklubbens utstyr skal IKKE på noe tidspunkt benyttes. Det vil si at man ikke kan bruke klubbens agilityutstyr, LP- hinder/utstyr eller Rallyutstyr..

·         Aktiviteten bør utøves på en forsiktig og skånsom måte for å unngå skader.

·         Treningshallen oppfattes som ett område og det skal IKKE være mer enn maks 5 personer inne i hallen om gangen.

Det er viktig at alle forholder seg til disse og overholder regelen vedrørende antall, slik at vi som klubb kan opprettholde et treningstilbud. Brudd på regler vil medføre sanksjoner.

Gruppene bør legge ut info på sine egne FB sider om hvordan gruppene ser for seg å organiserer sine grupper og treninger  i henhold til retningslinjene gitt over.

Styret ønsker på ingen måte å bidra til at mennesker blir syke grunnet trening på vårt område og det er viktig at vi nå utviser forsiktighet og hindrer videre spredning av Korona. Vi ønsker å starte forsiktig slik at det skal være trygt for alle!

Det vil avholdes styremøte i klubben neste uke ( tirsdag) hvor vi i etterkant vil komme med mer info om hva vi ser for oss fremover ifht. Kurser, stevner med mer.  

Vi ønsker alle en fortsatt fin dag/uke i det flott vårværet vi har nå, hold dere friske og vis hensyn!

Ta bare kontakt ved event spørsmål uklarheter.

Mvh

For Styret

Jonny